Zafer İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi; Atatürk ilkelerine bağlı, Yurdunu ve milletini seven, Ülkemizin muasır Medeniyetlerden de daha ileriye gitmesi için mücadele etmeyi kendisine görev bilen, bireyler olarak yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar: .

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://uluszafer.meb.k12.tr

Adres - ZAFER KÖYÜ FABRİKAYANI MEVKİİ ZAFER ILKOKULU BLOK NO 5 ULUS / BARTIN

Öğretim Şekli :

Adres - ZAFER KÖYÜ FABRİKAYANI MEVKİİ ZAFER ILKOKULU BLOK NO 5 ULUS / BARTIN

Ulaşım Öğretmenlerimiz servis ile veya şahsi araçları ile ulaşımını sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ulus/zafer köyünde olup ; Ulus ilçe merkezine 23 km , Bartın il merkezine 42 km uzaklıktadır.